Изработка на уеб сайт с онлайн резервации за Театър Българан Варна


Година: 2010
Клиент: Театър Българан
Посети уеб сайта: www.bulgaran.bg

Сподели в  

Изработка  на уеб сайт с онлайн резервации за Театър Българан Варна предполагаше изработка на дизайн, даващ освен необходимата информация за базирания в град Варна театър и тематичната насоченост на сайта. Разбира се за фон на поръчаният уеб дизайн беше най-удачно да се сложи завеса. Така изработеният дизайн веднага придоби тематичният облик даващ оригинална насоченост на поръчаната изработка на уеб сайт.
 
Разбира се един клиент на театър първо иска да се запознае с програмата на постановките, затова решихме да отредим централно място за тази програма на начална страница на уеб сайта на театъра.
 
Оригиналното лого, облик и цветова гама, направиха един уникален във визията си и в същото време ненатоварващ и изморяващ окото, лесен за употреба и красив уеб сайт. В същото време конкурентната цена за уеб сайта остави достатъчно добро впечатление в клиентите ни и за по-нататъшна съвместна дейност.
 
Самият театър се намира в централната част на град Варна и е едно от любимите места на жителите на град Варна и гостите на града за културни мероприятия.

bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.