Изработка на уеб дизайн за агенция за недвижими имоти Варна


Година: 2010
Посети уебсайта: www.dmdproperty.com

Сподели в  

Уеб дизайн за недвижими имоти "ДМД Пропърти" със седалище в град Варна, ни поръча изработка на уеб сайт с включена изработка на уеб дизайн с цел популяризиране на дейността си, по-лесен и по-разширен достъп до клиенти, както и предоставящ нужната информация за избор на имоти. За да се постигнат тези цели при изработка на уеб дизайн, проведохме няколко консултации на място с представители на фирмата. Така събрахме информацията, нужна ни за да определим основните насоки и цели на компанията от град Варна. След уточняване на апраметрите, включително и цената за изработка на уеб сайт, пристъпихме към създаването на визията на сайта.
 
Уеб дизайнът трябваше на първо място да предложи нужната информация за имоти на клиентите си, а след това всичко останало, затова така и постъпихме. Времето беше ограничено, но това не се отрази на качеството и цената, които бяха на ниво според мнението на представителят на фирмата от град Варна, който след проучване на пазара се спря на фирма "Интерсофт".
 
Логото и основните елементи оформихме с оглед насочеността на сайта и пристъпихме към изработка на цялостната визия на уеб сайта.
 
Полученият резултат напълно удовлетвори нуждите на клиентите ни и запази възможността за бъдещо сътрудничество.

bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.