Онлайн продажби на билети - Priscelesstickets.bg


Година: 2019
Клиент: Театър Мелпомена

Посети уеб сайта: pricelesstickets.bg

Сподели в  

За театър Мелпомена разработихме уеб сайт с резервационна система за онлайн продажба на билети. Ние работим така, че с един бърз поглед в уеб сайта да може да се ориентирате какво Ви вълнува. На страницата на всяка поставена постановка може да се запознаете накратко със сюжета, да видите дата и час на представлението и в кой театър ще се играе, да видите кратко видео от репетицията и играта на актьорите, да се запознаете с актьорският и режисьорски състав, както цената на билета. Имате възможност да разгледате и свободните места в залите.

Системата е разработена така, че лесно и бързо да купите билети онлайн, само с три стъпки. Закупуването на билети за спектакли, театрални и други развлекателни събития е безопасно и сигурно със системата разработена от Интерсофт - Priscelesstickets.bg. За начина на плащане можете да изберете възможно най-удобният за Вас, а на входа на театъра не е нужно да показвате разпечатан билет, а само да го представите чрез мобилното си устройство.
Независимо дали искате да посетите събитие в София, Варна, Бургас, Пловдив или други градове през Priscelesstickets.bg може да закупите Вашият електронен билет бързо и лесно.

bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.