Интернет магазин с custom CMS AmimaniaBG


Година: 2021
Клиент: Animania.BG

Посети онлайн магазина: animaniabg.com

Сподели в  

АnimaniaBG е онлайн магазин за висококачествен печат върху чаша, тениски или декоративна възглавничка за всички любители на животни и живота.
И те направиха една от най-важните крачки в бизнеса – изработката на онлайн магазин за своите продукти.
Един съвсем еволюиращ ход за всеки бизнес, който иска да увеличи своята целева група и да достигне до повече потенциални клиенти.

Преди да започнем създаване на онлайн магазин, екипът ни от дългогодишни специалисти, се среща с всеки наш клиент за набиране на подробна информация, относно съдържанието и изискванията на клиента ни. Така се разви процесът и при този онлайн магазин за висококачествен печат. Имахме нужда от някои спецификации и подробности, покрай тази дейност. Основният стремеж е, ако има начин, функционалността на сайта да позволи на хората избягване на посещение на място.

За постигането на тази цел, във всички сайтове се вкарва задължителния елемент - Контакти. В този раздел, се дава информация за телефонен номер, имейл, адрес. В сайта на animaniabg, можем да видим и перманентна връзка чрез популярния Месинджър на Фейсбук.

Това отличава този сайт от другите, където често се предпочита чат модул.
Друга особеност в този проект е, че функционалността на магазина е направена с възможност да се добавят цвят и размер към тениските и картините. Искахме да се съобразим с индивидуалните желания на посетителите.

Изборът на custom CMS (контролен панел за управление на съдържанието ) за постигането на желания резултат, е идеален за направата на по-бърз и удобен за ползване онлайн магазин.

А клиентите получават лесен за достъп и работа контролен панел.

В административният панел е вградена възможност, още от първа страница да се види посещаемостта на сайта, брой поръчки и нови поръчки.

Крайният резултат за нашите клиенти е, че получиха индивидуален онлайн магазин с индивидуален дизайн и възможност за мобилна версия. Както и - SEO оптимизация, онлайн разплащателни методи, помощ при избор на домейн и хостинг, помощ при попълване на съдържание и много други екстри.
InterSOFT , работи с конкурентни цени при изработката на онлайн магазини и тяхната поддръжка и доработки.

bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.