Изработка на онлайн магазин Design Corner


Година: 2018
Клиент: МАРТИНЕЛИ ООД

Посети уеб сайта: designcorner.bg

Сподели в  

Изработка на онлайн магазин Design Corner. Екипът на агенция ИнтерСофт положи креативен подход в изработката на модерен и иновативен дизайн за уеб сайта на своя клиент фирма Мартинели за бранда . Като специалисти в програмирането, СЕО оптимизацията за Google и уеб дизайна, ние работихме и предложихме решение към изискване за индивидуален и стилен дизайн към онлайн магазин за мебели и  обзавеждане на дома. Като фирма с опит, следим уеб стандартите и последните тенденции в уеб програмирането и дизайна за да можем да подобрим нашите услуги и да изграждаме уникални и ефективни уеб решения.
Фирма Мартинели е лидер във висококачественото обзавеждане и цялостни интериорни решения за дом, офис и градина. Хармония от красота, изящество и функционалност – това са мебелите на DESIGN CORNER.
В електронния магазин, който разработихме предвидихме гъвкава функционалност и красиво представяне на мебели за обзавеждане. Лесно и бързо потребителя на сайта да се ориентира в информация и цветови решение за избран продукт. On-line магазина е съобразен с индивидуалните изисквания на клиента, а концепцията и визията се основават на креативността и иноваторските решения на нашият екип от уеб специалисти.

bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.