Ив Клийн търговия с почистващи препарати


Година: 2021
Клиент: ИВ КЛИЙН

Посети онлайн магазина: ivclean.bg

Сподели в  

Създаването на онлайн магазин за търговия с почистващи препарати стана възможно, благодарение на доверието на клиентите ни Ив Клийн ЕООД, които се обърнаха със запитване към нас да изработим онлайн версия на реалният им магазин за търговията с почистващи препарати, консумативи за еднократна употреба, ресторантско и барово оборудване.

Изискванията към нас бяха, това да е сайт за онлайн търговия, който да поддържа много категории и подкатегории и голямо разнообразие от продукти. Както и да се изгради връзка със складова програма в реално време.

Бизнес в сферата на търговията, винаги има нужда от повече клиенти за съществуването и развитието си. Затова, при създаването на тази платформа, сме вградили всички възможни начини за комуникация с потенциалните клиенти. Един сайт за онлайн търговия, притежава атрибути, като: телефон за връзка; имейл; връзка през социални мрежи и задължителната локация и адрес на физическото разположение. 

При наличието на интернет магазин, всеки търговец гарантира на клиентите си, удобството да се запознаят с асортимента и цените и от своето мобилно устройство по всяко време, на всяко място. Затова в цената за изработка на онлайн магазин е включена и мобилна версия. Подръжката и попълването на такъв уеб сайт за онлайн търговия,  който да поддържа много категории, подкатегории и голямо разнообразие от продукти, е изключително леко и интуитивно и осигурива на крайният клиент, пълен достъп до целия асортимент, цени и описания за всеки един наличен продукт.
 
На финала  Ив Клийн ЕООД, получиха онлайн магазин за търговията с почистващи препарати, консумативи за еднократна употреба, ресторантско и барово оборудване
Онлайн магазинът е изработен с удобна CMS система за администриране  (контролен панел за управление на съдържанието), който съдържа голям списък инструменти за развитие и усъвършенстване на магазина.

Контролният панел за управление на съдържанието (CMS), съдържа и дава възможност като:

  • табло (dashboard) с информация и статистика за продажби, запитвания, посещения
  • добавяне на неограничен брой продукт и техните вариации и атрибути
  • собствен SEO анализатор за посещения в Интернет магазина разделен по категории, продукти, страници
  • и мн. други.

При работата с нас, клиентите също така получават модул предвиден за SEO оптимизация на сайта. Бърз онлайн магазин, съобразен с Google Mobile First Indexing Design.
Лесен за управление административен панел.
И много други безкрайни възможности, съобразени със съвременните изисквания на търсачките и нуждите на клиентите.
 
С дългогодишния си опит и много доволни клиенти, InterSOFT изработва онлайн магазини на конкурентни цени със 100% гаранция за качество.
Интернет магазините са без ограничение в категориите, подкатегориите, продуктите в сайта.

Спазвайки максимата, че времето е пари, ние се стремим да изработим всеки проект в кратки срокове.
bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.