Изработка на онлайн магазин


Бързи интернет магазини на топ цена.
Без ограничения за брой категории и продукти.
Кратки срокове за изработка.
 
Изработка на онлайн магазин е неизбежен момент в развитието на повечето бизнеси и е необходимост за по-ефективна продажба на продукти, обхващайки нови целеви аудитории и пазарни ниши.

Защо, според нас, едно създаване на онлайн магазин е крачка напред за Вашия бизнес?
Създавайки онлайн магазин Вие си предоставяте възможност продуктите ви да достигнат до повече хора. А с един добре планиран онлайн маркетинг, като например имейл маркетинг и/или фейсбук реклама си отваряте много възможности за комуникация и взаимодействие с потенциални клиенти. Тези, които се интересуват от това, което предлагате ще посетят уебсайта Ви, ще се запознаят с асортимента и цените и ще пристъпят към поръчка.
Подобно на разработването на фирмен уеб сайт, изработката на онлайн магазин ще отведе бизнеса ви към съвсем нов кръг на развитие. Той е мощен канал за интернет продажби, който ще ви позволи да разширите кръга на заинтересовани купувачи и да намалите разходите до минимум.

Изработка на онлайн магазин за всеки бизнес с нови технологии, без ограничения за брой продукти, категории и други. Предлагаме 18 години опит придобит при изработката на повече от 1500 уеб проекта.

Изработваме всеки онлайн магазин в кратки срокове!

Нашите клиенти получават:
- онлайн магазин с адаптивен дизайн
- предвиден за SEO оптимизация на онлайн магазин уеб сайт
- интеграция с куриерски услуги
- онлайн разплащателни методи (плащане с карта, Borica, ePay и всички виртуални POS терминали от банки)
- интеграция със складов софтуер (СУПТО)
- възможност за изработка на допълнителни функционалности
- бърз онлайн магазин, съобразен с Google Mobile First Design
- лесен за управление админ панел (CMS)
- неограничен брой езикови версии
- помощ при избор на домейн и хостинг
- помощ при попълване на съдържание
- конкурентни цени за изработка на онлайн магазин
- поддръжка на онлайн магазин и доработки

Екипът на Интерсофт разполага с техника и високоспециализирани специалисти за идея и реализация на проекти в сферата на информационните технологии.

Изработката на уеб сайтове и онлайн магазини в толкова много различни бизнес сектори ни дава богат опит и възможност да предложим най-адаптивните и иновативни решения на клиентите си. За всеки е важна визията на сайта и потребителят с лекота да се ориентира в него, но за нас е важно и cms-а – административният панел да е интуитивен за работа, тъй като той е двигателят на сайта. С лекота да се попълват нужните полета за добра SEO оптимизация и да се вграждат кодове за проследяемост към вашият планиран онлайн маркетинг.
Цялостният ни поглед и практика в уеб разработките ни дава възможността да поемем целият спектър от работа: изработка на онлайн магазин, а при наличие на съществуващ можем да предложим SEO одит и последваща seo оптимизация на онлайн магазина, техническа поддръжка, продуктова фотография, имейл маркетинг, интернет реклама. Комплекс от услуги за ефективна онлайн търговия.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН
Прочетох и съм съгласен с Условията за ползване и Политика за защита на личните данни
Съобщението е изпратено
Съобщението не е изпратено


Получавате професионална изработка на онлайн магазин и 100% гаранция за качество!

Разгледайте нашето портфолио с онлайн магазини!

 

Риспонсив дизайн или мобилна версия

Интернет мрежата и мобилните устройства продължават да се развиват, а многообразието им да се размножава, и се налага, всички ние да свикнем с новостите,  да се...

повече

Изработка на уеб сайт, цена за уеб дизайн и програмиране

Изработка на уеб сайт, цена за уеб дизайн и програмиране Създаване на уеб сайт - бързо и лесно :) Създаване на уеб страница. Звучи сложно, нали? Това не е така! Вие не...

повече

Що е то Отзивчив дизайн или Респонсив дизайн ?

Отзивчив уеб дизайн или Responsive Web Design или RWD ("responsive" от английски - отзивчив), представлява вид стилизиране на уеб страници, целящо да осигури оптималната ѝ...

повече
Контакти
СОФИЯ
бул. Витоша 131 А
+359 2 412 88 33
ВАРНА
ул. Ал. Дякович 45
+359 52 733 233


bg en
Всички права запазени ® 2020
Този сайт използва бисквитки.